1:1 forløb

En rejse, der tager dig ind i dit dybeste selv. Helt derind, hvor kun du kan komme. Derinde ligger alle dine svar. Svarene på hvem du er, og hvorfor du er her.

1:1 forløb

Et 1:1 forløb hos mig er der, hvor du kommitter dig til at sætte turbo på din udvikling. Det er et forløb med fokus på dig, og der hvor du er lige nu. Du kommer bl.a. til at arbejde med intuition og glæden ved at være dig. Det er også her, at vi kan lave et forløb mindet på dig og din business, hvis du ønsker at starte en forretning op eller styrke den du allerede har.

Forløbet bliver skræddersyet til dig og det som du og din sjæl ønsker at arbejde hen imod.

Et forløb kan være en rigtig god løsning til dig, som ønsker at udvikle dig, og du ved, at der er skeletter i skabet, som vil gøre alt for, at du ikke skal lykkes med din udvikling og succes. Det er her, jeg som mentor kommer ind i billedet for at holde dig op på din udvikling, og hjælpe dig til at tage det næste skridt.

Et forløb kan f.eks. være bygget op af 6 stk sessioner af ca 75min, hvor vi hver 14. dag mødes hos mig eller online og arbejder med din udvikling og succes. Vi arbejder med de begrænsninger, der står i vejen for dig, skaber balance og ruster dig med værktøjer til at blive i dig selv, så du kan blive den bedste udgave af dig selv. Løbende evaluerer vi, hvordan du står i forhold til det ønskede og retter forløbet til, så det passer til dig.

Det er muligt at tilvælge sparring over Mail eller Messenger i dit forløb, hvilket giver dig muligheden for hjælp, hvis du står i en situation mellem dine sessioner hvor du har brug for yderligere støtte.

Din investering

Prisen på et 1:1 forløb vil tage udgangspunkt i 6 sessioner

Pris inkl. sparring 7.000kr inkl moms.

Pris uden sparring 6.500kr inkl moms.

Du vil blandt andet blive hjulpet til:

  • At gå i den retning du og din sjæl ønsker
  • At være i balance
  • At slippe de uhensigtsmæssige begrænsninger
  • At bearbejdning af traumer
  • At mærke dig selv
  • En stærk tro på dig selv og din intuition
  • At drømme frit