1:1 session

Et kærligt rum som former sig til det som du har brug for.
Titlerne brydes ned, traumer forløses, indrebørn heales, alle værktøjer er til rådighed.

1:1 session

En 1:1 session hos mig er der, hvor clairvoyance og healing bliver bragt i balance med den nye tids energi. Titlerne brydes ned og det hele smelter sammen i hvad din krop har brug for, og hvad din sjæl ønsker for dig. Det er et kærligt rum, hvor der er plads til dig, dine udfordringer og den udvikling du står midt i. Når du vælger en 1:1 session hos mig bliver du spurgt efter hvad jeg kan hjælpe dig med. Min erfaring er, at når du er med i arbejdet, så starter magien, og du opnår det, som du har brug for.

Sessionen er din og udvikler sig hele tiden i den retning, som du har brug for, hvad end det er coaching af din business, bearbejdning af traumer, healing af dig/dit indre barn, forening med tidligere liv gennem regressionsarbejde, eller hvad du nu har brug for.

Sessionen er bygget sådan op, at der er plads til den du er, det du kommer fra, og den du gerne vil være. Du er klar til at se og arbejde med dig selv, selvfølgelig under min guidning. En session kan byde på mange sigende oplevelser og give forløsning for de ting, du måtte gå med, hvad end det er fysiske eller psykiske problematikker.

Så alt i alt et rum med troværdighed og rummelighed for den du er, og det du har brug for.

Ved du på forhånd, at du har brug for en opfølgende session, kan denne med fordel tilkøbes ved din første session, eller du kan overveje et 1:1 forløb hos mig, som du kan læse mere om her.

Pris

1stk 1:1 session: 1.200kr inkl. moms

2stk 1:1 sessioner: 2.200kr inkl. moms (købt ved første session)

Du vil blandt andet blive hjulpet til:

  • At være i balance
  • At slippe de uhensigtsmæssige begrænsninger
  • At bearbejde traumer
  • At mærke dig selv
  • At tro på dig selv og din intuition
  • At drømme frit