Healing

Når jeg healer, er du i de bedste hænder, for ud over mine guider, beder jeg dine kære fra den anden side om at hjælpe med at heale dig.

Hvad er en healing?

Når jeg healer, er du i de bedste hænder, for ud over mine guider, beder jeg dine kære fra den anden side om at hjælpe med at heale dig. På den måde får du den bedste behandling, lige hvor du har brug for det. For der er ingen, der kender dig bedre, og ved hvad du trænger til, end dine kære på den anden side.

I praksis er der ofte tale om en healings clairvoyance hos mig, hvor jeg både får vist hvor og hvordan jeg skal heale, samtidig med at der kan komme beskeder og budskaber med på vejen. Disse beskeder videregives selvfølgelig til dig, og bruges under healingen som et led i processen til at give dig nøjagtig den behandling du har brug for.

Hvad kan jeg forvente af en healing?

En healing hos mig er meget individuel fra person til person, og der er derfor ikke to healinger der er ens. Healing kan hjælpe med rigtig mange ting, og samtidig fungere som wellness for krop og sjæl. Under healing bliver du renset og fyldt op med ny energi, samtidig med at din krop bliver boostet de steder den har behov for det.

Healing kan også benyttes som et værktøj til at fjerne blokeringer i dit energisystem. Nogle blokeringer løsnes i samarbejde med dig, hvor vi arbejder os igennem den pågældende situation. En sådan behandling minder på mange måder om regression, hvor du selv mærker, ser og bearbejder det, der blokerer dig.

♥ Du behøver ikke nødvendigvis vide på forhånd, hvilken type healing du ønsker. Kontakt mig for tidsbestilling, og vi tager en snak om det ♥