Husrensning

Har du svært ved at være herre i eget hus, eller oplever du uforklarlige hændelser i dit liv?

Hvad er det for en størrelse og hvad kan det give dig af fordele i dit liv?

Jeg har arbejdet med husrensning gennem flere år og bliver gang på gang overrasket over den effekt det kan have, at få styr på energierne der hvor man bor.

Min seneste erfaring var en landejendom, hvor dem, der bor der, oplevede en lang række negative hændelser generelt i deres liv samt sygdom på nært hold. Under mit besøg konstaterede jeg, at den energetiske ”plantegningen” ikke stemte overens med, hvordan huset er i fysisk form, hvilket tit er et problem de steder, som jeg har været.

Når plantegningen ikke stemmer overens, så giver det et skævt energetisk billede af huset for dets beboere, hvilket kan gøre, at man føler sig ved siden af sig selv. Dette kan medføre ubalancer i ens krop og er vi ikke i balance, tiltrækker vi spejlinger, som kan gøre os syge eller på anden måde ende i negative hændelser.

Jeg oplever også åndelig aktivitet, som kan have stor indflydelse på trivslen i huset. I ovennævnte hus havde tidligere ejer sit helt eget billede af ejendommen, dens størrelse og pragt. Tidligere ejer var ikke tilfreds med, at jorden var blevet solgt fra, og at huset var blevet erstattet med et nyt.

Når der som her er tale om åndelig aktivitet, der har sin helt egen mening om ejendommen, skaber dette klar ubalance i hus og nuværende ejer, hvilket ikke er fordelagtigt for nogen.

Det behøver dog ikke kun handle og plantegninger og åndelig aktivitet. Jeg oplever også det, som jeg kalder energispor, der bedst kan beskrives med udtrykket at ”du skal aldrig flytte ind i et skilsmissehus”. Jeg var i et hus, hvor tidligere beboere har skændtes meget, hvilket har skabt et spor af energi af, at man i dette hus skal skændes. Dette førte til, at de nye ejere råbte og skændtes som aldrig før, med en konstant følelse af, at disse reaktioner ikke var deres egne, uden at de i øvrigt vidste, hvordan de skulle ændre på handlemønsteret.

Helt naturligt er vi programmeret til at mærke og kopiere de energier, som vi er omgivet af og dermed er det let for os at kopiere disse gamle mønstre som f.eks. at skændes uden egentlig at vide hvorfor.

Hvad stiller jeg så op med sådan et hus? Jo, jeg stiller ind på hvad der er af ubalancer, hvad end det er energi eller åndelig aktivitet, og hjælper med at sætte det fri og fylder i stedet huset med velafbalanceret og kærlig energi. I bund og grund meget lig hvad jeg gør i klinikken med mine klienter.

Pris

Husrensning 2.200kr inkl moms.

Plus evt. kørsel – kontakt mig for pris

Så tænker du til tider tanker som ”hvorfor sker det her altid for mig” eller har du en generel følelse af, at der er noget, der ikke er som det skal være, der hvor du bor, så er du meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak omkring hvad jeg kan gøre for at hjælpe dig.