Personlig clairvoyant

En rejse, der tager dig ind i dit dybeste selv. Helt derind, hvor kun du kan komme. Derinde ligger alle dine svar. Svarene på hvem du er, og hvorfor du er her.

Du er klar!

Giv slip og tag på dit livs rejse sammen med mig fra september. En rejse, der tager dig ind i dit dybeste selv. Helt derind, hvor kun du kan komme. Derinde ligger alle dine svar. Svarene på hvem du er, og hvorfor du er her. Hvad du skal bidrage med i dette liv. Et af mine bidrag er at hjælpe dig til at blive den din sjæl ønsker at være.

Dette er en uddannelse til clairvoyant, medium & healer, hvor du får mulighed for at blive certificeret og rustet til at stå stærkt i dig selv og dit liv. Så går du med ønsket om at blive selvstændig og gerne vil udleve din drøm som behandler, eller måske bare få mere styr på dig selv, dine traumer og styrker, så læs med her

Uddannelsen er delt op i 2 dele. I løbet af det første år bliver der lagt stor vægt på den personlige udvikling for at sikre dig det største udbytte af din rejse. Du lærer også at udfører clairvoyance, afdødekontakt og ikke mindst at heale. Der bliver også lagt stor vægt på din intuition og troen derpå

Anden del af uddannelsen styrker dig som clairvoyant, hvor du lærer at gå i dybden med din klient. Anden del giver dig også en certificering, som giver dig mulighed for at starte din egen business efterfølgende med anerkendelse fra clairvoyantforeningen.

Jeg er der for dig og støtter dig i at blive den bedste udgave af dig selv, nemlig DIG!

Fordi du er kommet forbi mig, så har du et kæmpe potentiale til at blive og udleve den du er, og det som du har med dig

Hos mig vil du opdage sider af dig selv, som du og andre ikke kender. Du vil blive dus og et med dig selv. Livet er for kort til at spilde det på de begrænsninger, du har sat for dig selv, og dem, du endnu ikke er opmærksom på.

Med mig ved din side er du i trygge hænder. Jeg har oplevet det selv, og er hele tiden i udvikling. Jeg ved, at nogle dage gør ondt, og andre lykkes smukt. Du vil lære hvordan de perioder, der føles som stagnering, er lærdom og hvordan du folder dagen ud som en lotusblomst, der åbner sig.

Jeg har og kanaliserer mange værktøjer. Det vil du også lære hos mig. Vi finder din stærkeste måde at arbejde på, og styrker de andre.

Du bliver lært at arbejde som jeg gør – ud af boksen, på måder, som du ikke tænkte mulige.

Er personlig udvikling og det at hjælpe andre et ønske du går med, så er jeg måske den rette for dig.

Mærk efter inde i dig selv: Er jeg den rigtige til at hjælpe dig med at heale traumer, finde dit indre barn og dit hele menneske? Du er så meget mere og kan så meget mere end du nogensinde vil forstå. Jeg vil hjælpe dig på vejen til at forstå.

Mit bidrag til din rejse hos mig er, at jeg committer mig til at du får den hjælp og støtte, som du har brug for igennem undervisning, både ved fysisk fremmøde og online sessioner samt spørgetimer og weekender sammen, så du har kontakt med mig ca hver anden uge, foruden muligheden for at skrive til mig, hvis du undervejs mellem sessionerne har brug for guidance. Alt materiale online kan ses på replay, og foruden den individuelle del, så vil du blive en del af en lukket facebookgruppe af ligesindede, der gennemgår de samme processer, som du selv går igennem.

Du vil blandt andet blive hjulpet til:

 • At være i balance
 • At slippe de uhensigtsmæssige begrænsende forventninger
 • God selvtillid
 • Ubetinget stærk tro på dig selv og din intuition
 • Drømme frit

Når du er færdig med din rejse i dette forløb hos mig er du:

 • Selvsikker
 • Bekendt med dine grænser
 • Kreativt tænkende
 • Fri til at være dig selv
 • En stærk clairvoyant, medium og healer
 • Mulighed for at have en lønsom business

Det handler om commitment til dig selv og troen på, at det du gør, er det rigtige for dig.

Der vil i starten af forløbet blive lagt vægt på dig som enkeltperson, og vi starter derfor med den personlige udvikling efterfulgt af 3 styk 1:1 sessioner med mig (enten fysisk fremmøde i klinikken eller online). Senere i forløbet begynder vi at tage mere fat i den clairvoyante/spirituelle del, hvor du vil lære meget mere om energier, symbolik, transformation og alle de ting, som du skal bruge for at videregive de budskaber, du får.

På uddannelsen hos mig vil du opleve en stor udvikling af dig selv og den du er. Så stor, at du vil flytte dig længere end jeg har gjort de sidste 5 år.

Lyder alt dette interessant, så kontakt mig gerne for en snak om hvad dette forløb kan gøre for dig.

Husk, at din transformation starter indefra og så følger alt det ydre med – relationer, økonomi, din business.

Opbygning af uddannelsen:

Del 1/2 – (1 års varighed)

 • 6 stk 1:1 sessioner
 • 7 online weekender
 • 3 fysiske weekender
 • 10 stk online q/a spørgetimer
 • Hjælp og støtte fra mig undervejs udenfor sessionerne

Del 2/2 – (1/2 års varighed)

 • 4 online weekender
 • 3 fysiske weekender
 • 5 stk online q/a spørgetimer
 • Hjælp og støtte fra mig undervejs udenfor sessionerne

Har det fanget din interesse? Så hiv fat i mig, og lad magien begynde!