Regression

En regression giver mulighed for at arbejde tilbage gennem tiden og giver mulighed for at genopleve situationer både fra tidligere liv, såvel som tidligere i dette liv.

Regression – arbejdet med tidligere liv og blokeringer

Regression forbindes oftest med arbejdet med tidligere liv, og henvender sig til dig hvad end du drives af nysgerrigheden omkring dine tidligere liv, eller du ønsker at bearbejde blokeringer i dette liv, som ligger gemt derfra.

Regressions terapi – er et effektivt værktøj til at arbejde med evt. uønskede bevæg mønstre. En regression giver mulighed for at arbejde tilbage gennem tiden og giver mulighed for at genopleve situationer både fra tidligere liv, såvel som tidligere i dette liv.

Alt, hvad der opleves i en regression, vil opleves i bevidsthed med den viden og de erfaringer, som du har med dig i dag. Regressionen giver dig mulighed for at opleve situationen set med objektive øjne, lidt som at se en film. Det giver mulighed for at løfte dig hen over følelserne i den konkrete situation og på den måde ikke blive grebet af de gamle følelser.

Regressionsterapi foregår på briks, hvor klienten bliver guidet ned i et bevidsthedsniveau, der svare til meditation. Du er altså ved bevidsthed under seancen, og styrer selv slagets gang, og kan derfor også til hver en tid stoppe seancen.

♥ Så er du nysgerrig på at genopleve ting fra dette eller tidligere liv, eller ønsker du, at arbejde med blokeringer herfra, så kontakt mig, og vi finder en tid til en session til dig ♥