Styrk din indre stemme – forløb

Vil du gerne komme tættere på at kende dig selv, den du er og hvad du skal her på jorden?

Smagsprøve på uddannelsen Personlig Clairvoyant

Vil du gerne komme tættere på at kende dig selv, den du er og hvad du skal her på jorden? Og har du måske ovenikøbet kigget lidt på den uddannelse jeg tilbyder, så læs med her! Jeg tilbyder nu et mini-forløb i september måned, som er en forsmag på uddannelsen, der starter op i slut september. I dette mini-forløb får du:

 • Én 1:1 session med mig (online eller fysisk i min klinik efter eget valg), hvor vi går ind og ser på hvem du er og hvor dit potentiale ligger. Vi vil også se på hvor u er lige nu og de situationer du måske kæmper med i form af traumer, uhensigtsmæssige mønstre og indre barn healing.
 • 3 online fælles sessioner (disse kan ses på replay), hvor jeg vil undervise og giver øvelser i emnerne:
  Rensning af din energi,
  Intuition og klarføling,
  Kanalisering,
  Din indre guide
 • Én spørgetime (online) hvor vi også samler op og afrunder forløbet.

Dette kan du komme med til for kun 2500kr. Vælger du efter forløbet at hoppe videre med på min uddannelse til personlig clairvoyant, så fratrækker jeg prisen på forløbet her.

Jeg ser frem til et spændende forløb med dig.